به گزارش «قدس آنلاین»، مجید رضازاده اظهار کرد: در زمینه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی سه مرحله پیشگیری، درمان و حمایتهای پس از درمان را اجرا میکند.
وی با بیان اینکه در زمینه پیشگیری از اعتیاد پنج هزار تیم اجتماع محور در قالب شبکه "اترک" در کشور فعالیت میکنند، گفت: در محلهها در تیمهای اجتماع محور آموزش و انگیزه ایجاد میشود که اجرای طرح توانمندسازی محله محور بر اساس همین رویکرد بوده است.
رضازاده ادامه داد: ۱۱۵۰ مرکز اقامتی میان مدت، ۱۱۷۰ طرح پایه درمان اعتیاد، ۱۴۰ مرکز کاهش آسیب، ۴۵ سرپناه شبانه و ۲۵۰ تیم سیار نیز برای درمان اعتیاد در کشور فعالیت میکنند.
معاون پیشگیری سازمان بهزیستی گفت: اقدامات پیشگیری در زمینه معلولیتها در سه محور آگاه سازی توسط اطلاع رسانی عمومی قبل از ازدواج، اقدامات غربالگری مانند ناشنوایی در زمان نوزادی و رده سنی ۴ تا ۶ سال، غربالگری نابینایی برای کودکان رده سنی ۳ تا ۶ سال و آزمایش ژنتیک قبل از ازدواج انجام میشود.
رضازاده اظهار کرد: در بودجه سال ۹۶ در بخش پیشگیری از معلولیتها افزایش بودجه داشتهایم ولی در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی در حال مذاکره هستیم و نمیتوان تا قبل از قطعی شدن عدد و رقمی بیان کنیم.
وی گفت: مهمترین کار در حوزه پیشگیری این است که در برنامه ششم توسعه غربالگری ژنتیک قبل از ازدواج اجباری شود تا کودکان معلول کمتری متولد شوند.
انتهای پیام
نظر شما